Zomerbanden

BandenBron Bakkeveen adviseert u, wanneer de temperaturen boven de 7˚C. stijgen, de zomerband te laten monteren. Zomerbanden zijn de beste keuze bij onze Nederlandse weersomstandigheden.
BandenBron Bakkeveen kan u vele maten en merken zomerbanden leveren tegen zeer scherpe prijzen. Tevens monteren en balanceren we de banden in onze nieuwe loods. Graag helpen we u om een juiste keuze te maken.
Ook verzorgen wij de opslag voor uw zomer- of winterbanden zodat u daar geen omkijken naar heeft. De banden worden netjes gelabeld en op locatie in de stelling geplaatst.

1. Zomerbanden kunnen, net als winterbanden, levens redden.
De zomerband onderscheid zich echt bij hogere temperaturen op de remweg. Bij 100 km/u op een droog wegdek, met een buitentemperatuur van 20 graden, komt een auto met winterbanden na 56 meter tot stilstand. Met zomerbanden is dat binnen 38 meter. Dat is een groot verschil van 18 meter dat essentieel kan zijn.

2. Zomerbanden sparen het milieu.
Als je in de zomer op winterbanden rijdt, verbruik je meer brandstof. Dit heeft te maken met de rolweerstand, die bij zomerbanden lager ligt. Bij zomerbanden verminder je dus de uitstoot van CO2 en wordt het milieu minder belast!

3. Zomerbanden besparen geld.
Winterbanden slijten sneller bij hoge temperaturen. In de zomer doorrijden op uw winterbanden kan ervoor zorgen dat uw winterbanden wel tot 20% meer slijten!

4. Zomerbanden bieden meer rijcomfort.
De rubbersamenstelling en opbouw van profiel zijn verschillend bij zomer- en winterbanden. Zomerbanden geven bij temperaturen boven de 7 graden meer rijcomfort en zorgt voor meer controle over uw voertuig. Voornamelijk bij hogere snelheden geeft de zomerband meer stabiliteit.

PRIJZEN
stalen velgen €12,50 per band
Alu velgen €15,00 per band
Vanaf 18 inch en run on flat banden €17.50
Wielwissel (velg + band compleet) €25,- per 4 wielen
Opslag €15,00 per halfjaar

Voor prijzen van banden kunt u bellen of mailen: 0622550275 of info@bandenbronbakkeveen.nl
Bekijk ons assortiment

BandenBron Bakkeveen is de gehele week op afspraak geopend. Ook `s avonds en in het weekend is mogelijk.